مرغ ترش

شما کافیه مرغ رو که به زردچوبه ونمک اغشته شده رو داخل روغن کاملا سرخش کنید بعد که سرخ شد ازروغن خارج کنید اگر روغن شما قابل استفاده بود یک پیاز بزرگ رو رنده کنید واجازه بدین که سرخ بشه بهش مقداری آلو البته به دلخواه اضافه کنید وهمچنین نمک وفلفل ویک ق رب ویکی دوقاشق رب انار ،رب انار ممکنه دوباره اضافه بشه بستگی به خودتون داره بعد سبزی یاهمون دلال که من اماده تهیه می کنم روبهش اضافه کنید اگرخواستین خودتون درست کنید (تره،گشنیز،ریحون،ترخون،وجعفری ،نعنا وسیر تازه رو ریز خرد کنید وبه موادتون اضافه کنید واجازه بدین که کاملا سرخ بشه ٦٠٠گرم سبزی برای یک مرغ کافیه)وبعدازسرخ شدن سبزی بهش گردو چرخ شده هم نصف پیمانه اضافه کنید من چون ازدلال اماده استفاده کردم دیگه گردو وسیر نریختم چون داخلش هست حالا موادتون رو داخل شکم مرغ بریزین ومرغ روداخل همون مواد بزارین به مقدار لازم اب اضافه کنید واجازه بدین که پخته بشه ودرنهایت به شکل سس دربیاد ازآب نارج وآبغوره هم به عنوان چاشنی می تونید استفاده کنید.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود مستقیم جدیدترین فیلم های خارجی و ایرانی سایت بزرگ آموزشی تفریحی کافه متروکه اولین وبلاگ تاریخی و جغرافیایی " ارگ ایران " علم ما Alison کاش میدانستیم فیلینـــگ نوشت